Laat je zien door DIVERS PRINTWERK! Dit kan bijvoorbeeld een folder, een flyer, een sticker of een visitekaartje zijn. Laat je inspireren door de producten hieronder.

Het belangrijkste is dat je reclame past bij de uitstraling van je organisatie. Onze reclamemakers vertalen je ideeën naar een bijzonder ontwerp. Een logo restylen of vernieuwen kan natuurlijk ook. Heb je al een geweldig logo dan verzorgen wij al het printwerk voor je.

Een selectie uit onze producten DIVERS PRINTWERK

Op zoek naar meer inspiratie?

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Michel Renken

Maak een afspraak of mail Michel voor een passende offerte

Een selectie uit onze KLANTEN

 • BOTER | maakt bijzonder is snel, vakkundig en heel vriendelijk!
  Jan Abbas
 • De laatste jaren diverse auto’s (8) laten beletteren en dit werd na tevredenheid uitgevoerd. Ik heb in het begin dat ik begon 18 jaar geleden een auto laten beletteren en daar was de belettering na 10 jaar nog van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden over het werk wat ze uitvoeren.
  Hans Hoekstra
 • Wij werken graag samen met Boter Maakt Bijzonder, zij hebben de bestickering van onze transportauto zeer professioneel ontworpen en uitgevoerd. Ook als we borden, posters of visitekaartjes nodig hebben zijn die in no-time gemaakt en geleverd. Echte mee-denkers en fijne persoonlijke service!
  Maike Kuipers
 • De creativiteit, ervaring, informele sfeer en directe communicatielijnen van Boter Reclame BV hebben een geleid tot verfrissende en herkenbare reclame op de gevel van ons bedrijfspand en –auto’s! Met het resultaat zijn we zeer content en worden ook “onderweg” vaak aangesproken op de “look” van de auto’s. Dat is de reden dat Boter Reclame BV voor ons het adres is voor de reclame uitingen.
  Harry Wiegman
+31 592 261 057
boter@maaktbijzonder.com
KvK nummer 04085886
BTW: NL8185.99.650.B01
Nederland
2024
Illustraties: Angélique Boter
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram