Laat je zien door een verfrissende autobelettering op je auto of bedrijf bus! BOTER maakt bijzonder en verrast graag. Maar je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom krijg je van te voren altijd het ontwerp te zien.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek en goede koffie om alle wensen en eisen in kaart te brengen. Een mail sturen of bellen kan natuurlijk altijd

Een selectie uit onze producten AUTO BELETTERING

Schuif van links naar rechts en beleef de transformatie!

Op zoek naar meer inspiratie?

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Michel Renken

Maak een afspraak of mail Michel voor een passende offerte

Een selectie uit onze KLANTEN

 • BOTER | maakt bijzonder is snel, vakkundig en heel vriendelijk!
  Jan Abbas
 • De laatste jaren diverse auto’s (8) laten beletteren en dit werd na tevredenheid uitgevoerd. Ik heb in het begin dat ik begon 18 jaar geleden een auto laten beletteren en daar was de belettering na 10 jaar nog van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden over het werk wat ze uitvoeren.
  Hans Hoekstra
 • Wij werken graag samen met Boter Maakt Bijzonder, zij hebben de bestickering van onze transportauto zeer professioneel ontworpen en uitgevoerd. Ook als we borden, posters of visitekaartjes nodig hebben zijn die in no-time gemaakt en geleverd. Echte mee-denkers en fijne persoonlijke service!
  Maike Kuipers
 • De creativiteit, ervaring, informele sfeer en directe communicatielijnen van Boter Reclame BV hebben een geleid tot verfrissende en herkenbare reclame op de gevel van ons bedrijfspand en –auto’s! Met het resultaat zijn we zeer content en worden ook “onderweg” vaak aangesproken op de “look” van de auto’s. Dat is de reden dat Boter Reclame BV voor ons het adres is voor de reclame uitingen.
  Harry Wiegman
+31 592 261 057
boter@maaktbijzonder.com
KvK nummer 04085886
BTW: NL8185.99.650.B01
Nederland
2024
Illustraties: Angélique Boter
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram