The Art of Aardman

Er is een hoop gemekker te horen in het Forum in Groningen. Shaun het Schaap, of in het Engels Shaun the Sheep bekend van televisie en elders is nu immens groot te bewonderen in het Forum. De tentoonstelling van Aardman studio’s is al de gehele wereld overgegaan. Eerder was de tentoonstelling te bewonderen in Frankfurt, Seoul, Parijs en Melbourne. Nu is het de beurt aan de stad in het Noorden van het land; Groningen!

Naast Shaun the Sheep zijn de friends ook aanwezig. Zo zijn vrijwel alle creaties van animatiestudio Aardman aanwezig. Niet alleen gaat ‘het gemekker’ van Shaun opvallen, Wallace en Gromit, Chicken run en vele andere beelden zijn te bewonderen

Vanaf 19 september kun ook jij deze tentoonstelling bezoeken in Groningen. De kaarten zijn op dag en tijd te bestellen. In 45 minuten is deze expositie te bezichtigen met diverse bekende kunstwerken. Wij van Boter hebben geholpen om deze tentoonstelling mede mogelijk te maken. De ruimte waar je binnenkomt tijdens de expositie hebben wij in mogen richten, daarnaast zijn wij erg blij dat we mee hebben geholpen om het totale plaatje van deze tentoonstelling zo succesvol mogelijk hebben kunnen maken. 

Met behulp van ons heeft de bezoeker een bijzondere beleving gedurende de expositie. Naast de beelden, zoals van Shaun het Schaap is de totale beleving die de bezoeker heeft belangrijk. Dankzij de werkzaamheden die wij gedaan hebben dragen wij hieraan bij. De bijzondere expositie heeft 300 vierkante meter airtex, de tentoonstelling heeft hierdoor de juiste sfeer gekregen.

Wij hebben tijdens het opzetten alles al kunnen bewonderen. Wanneer jij deze expositie wil bezoeken is dat mogelijk door kaartjes te bestellen op de volgende link. Wij willen je alvast veel plezier wensen!

Boek hier je tickets

+31 592 261 057
boter@maaktbijzonder.com
KvK nummer 04085886
BTW: NL8185.99.650.B01
Nederland
2024
Illustraties: Angélique Boter
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram