Boerhoorn, Rolde

In december 2021 heeft de nieuwe Boerhoorn haar deuren geopend. Het multifunctioneel centrum is in Rolde gevestigd en biedt onderdak aan cultuur, sport, educatie en welzijn. Het gebouw is ontworpen door BDG Architecten die al ruim 80 jaar gebouwen ontwerpt voor het onderwijs, de zorg, woningbouw en industrie. Gebouwen waar de gebruiker echt iets aan heeft. De routing in het gebouw is logisch en overzichtelijk, zodat de bezoeker snel ziet: waar moet of wil ik heen? BOTER maakt reclame heeft, door het gehele gebouw, de bewegwijzering uitgevoerd. Acrylox letters sieren de muren van ruimtes met mooie namen als ‘Korenmolen’, ‘Boermarke’ en ‘Boerbos’. Verschillende ramen zijn voorzien van raamfolie met ook deze bijzondere namen. Ook de toiletten, tribunes en kleedkamers zijn met fraaie letters aangegeven. Het interieur heeft een natuurlijke basis in hout met groene kleuraccenten. De groene kleur komt ook terug in het exterieur: de naam ‘Boerhoorn’ hangt strak aan de gevel in groene boxletters en een groene zuil markeert de ingang van het parkeerterrein.

BOTER I maakt reclame heeft met dit project zijn veelzijdigheid laten zien op het gebied van bewegwijzering en gevelreclame. Kom ook eens langs om met ons te praten over de mogelijkheden.

+31 592 261 057
boter@maaktbijzonder.com
KvK nummer 04085886
BTW: NL8185.99.650.B01
Nederland
2024
Illustraties: Angélique Boter
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram